sayfalar

2 Mart 2012 Cuma

Beynelmilel Yahudi MUTLAKA OKUNMASI GEREKEN BİR KİTAP


Beynelmilel Yahudi_MUTLAKA OKUNMASI GEREKEN BİR KİTAP


Sanayi dâhisi Henry Ford, meslek hayatının zirvesine ulaştığı zamanda, firmasının elinden alınması hususunda bir komplo hazırlayanlar kudretli yahudi patronlardan başkası değildi.


 Ciddi araştırmacılara yahudi problemi ile ilgili bir rapor hazırlattı ve Ford
Motor Co.’nun yayın organı olan “The Dearborn Independent” gazetesinde yayınlattı. İşte o zaman kıyamet koptu. Bu raporu inkar etmek zorunda kaldı. Bu eser Henry Ford’un meslek hayatını bitirdi. Fakat Amerika’da da milyonlarca basılmış ve satılmıştır. Yahudiyi tanımak için bu eser okunur.
ÖNSÖZ
Ford otomobilinin mucidi ve sanayi dâhisi Henry Ford’un Türk okuyucularına kazandıracağımız bu esen, milyonlarca dolarlık bir masrafın ve geniş bir araştırmanın sonunda kaleme alınmış ve Ford Motor Co’nun yayın organı olan The Dearbom Independent gazetesinde tefrika edilmeye başlandığı gün, kıyametler kopmuştu.
Pek çok hayır işlerine öncülük etmiş ve bazıları günümüze kadar devam eden vakıflar kurmuş olan bu şahsın, başına bela açacağını tahmin ettiği, böyle bir işe girişmesinin sebebi neydi? O dindar bir Hıristiyan’dı ve Amerikan toplumunun kansere tutulmuş bir hasta gibi, maddeten ve manen eridiğini görüyor, mikroplan teşhis ediyor ve bunları üreten ve besleyen kaynağın arkasında, isimleri ve gayeleri değişik, pek itibarlı (bizdekiler gibi) kuruluşları ve özellikle basınyayın organlarını görüyordu. Ortalarda hiç görünmeyen orkestra şefi kimdi? Astronomik rakamlara ulasan masrafları ve çalışmaları niçin yapıyordu? Eser, bu gibi sorulan yanıtlamak, vatandaşların dikkatini ve yaklaşmakta bulunan tehlikenin büyüklüğüne çekmek için, kısacası Allah (c.c) rızası için yazılmıştır. Biz de aynı maksatlarla bu eseri yayınlıyoruz. Çünkü 75 sene önce Amerika’da olan ve toplumları mideleriyle ve şehvetleriyle yaşar hale getirmeyi amaçlayan ve yüzde yüz başarılı olan siyasi, iktisadi, sosyal ve kültürel değişmelerin, benzerleri, çok daha süratli bir şekilde Türkiye’de görülmektedir.
Hacasan Yüncü
TAKDİM
Sanayi dehası Henry Ford, meslek hayatının zirvesine ulaştığı bir zamanda, bir komplo ile firmasının elinden alınarak tefecilere aktarılması hususunda dehşetli gayretler sarf edilmekte olduğunu hissetti!
Bay Ford’un düşüncesine göre bu kirli işe alet olan kimseleri, kudretli Yahudi patronlar idare etmekteydi!
Tanıdığı en yetenekli araştırmacıları davet etti.
Beynelmilel Yahudi’yi bütün yönleriyle araştırmalarını ve hazırlayacakları raporun O zamanki Ford Motor Co. nun yayın organı olan “777e Dearborn Independent” gazetesinde yayınlanması hususunda kendileriyle bir anlaşma yaptı.
Paranın hiç esirgenmediği bu proje üzerinde Bay Ford’un milyonlarca dolar harcadığı tahmin edilmektedir. Bu rapor ilk olarak The Dearborn Independent’de yayınlandıktan sonra kitap olarak basılmıştır….Yahudi ihtiraslarından birisinin tatmin edildiği gün nihayet
doğmuştu. “Beynelmilel Yahudi’Ys yayınlamış olmaktan dolayı bay Ford özür diledi ve suçu da emrinde çalışanlara yükledi!
1940 Senesinde çeşitli vesilelerle Ford’la görüştüm. İlk otomobili vitrinlerde boy gösterdiği günün arifesinde Bayan Smith ve beni Dearborn’a davet etti. O gün bana ilk arabasını nasıl yaptığını ve onunla ilgili hikâyenin tamamım anlattı.
Bu ziyaretlerimden birinde bana duygulu ve ürpertici bir “itirafta bulundu: Dedi ki:
Bay Smith, Beynelmilel Yahudi’yi yayınlamış olmaktan dolayı özür dilediğim haberi, en geniş şekilde, bütün yurda yayıldı. Özür dileme yazısını ben imzalamadım. Oradaki imza Harry Ben nete aittir.
Okuyucuyu bilgilendirmek için belirteyim ki Bay Bennet, Ford şirketinin çok yetenekli ve cesur elemanlarından birisiydi. Bay Ford’un güvenini kazanmayı başarmış ve sonunda sır küpü, sevimsiz biri olarak anılır olmuştu. İşte bu şahsın faaliyetlerini etraflıca anlatmak, çok uzun sürer!
Bununla ilgili olarak Bay Ford’un 34 senelik sekreteri bay Ernest Liebold, “Ford Şirketine yapılabilecek en kötü şeyin, Harry Bennetin işe alınması olduğunu söyledi.
Şirketin idaresi belli bir süre için bu adamın ellerine bırakılmış ve o da tam bir diktatör gibi hareket etmiştir. Yönetimle ilgili olarak anlatılan olaylar, rezil bir kitap oluşturacak kadar çoktur!


KİTABI BURDAN ALABİLİRSİNİZ
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=45853

SAYGILARIMLA
MUSAB ER